Bestellen-Afhalen


  • Levering via onze winkel

Als u er voor kiest om uw bestelling in onze winkel af te halen en zodoende dus geen verzendkosten hoeft te betalen, kunt u uw bestelling na 3 werkdagen in de winkel ophalen. Op vertoon van uw bestelnummer en legitimatiebewijs kunt u uw bestelling dan ophalen en genieten van uw aankoop. Let hierbij op onze openingstijden!

  • Vertraagde levering

Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen de gestelde termijn aan u aan te bieden. Ondanks al onze zorg kan het voorkomen dat uw bestelling onbedoeld vertraging oploopt. Waar mogelijk zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Neem alstublieft pas contact met ons op als de leveringstermijn wordt overschreden en houd uw bestelnummer bij de hand voor een vlotte afhandeling. Alvast bedankt voor uw medewerking.

  • Uw bestelling is (gedeeltelijk) niet leverbaar

Wij streven ernaar om alle door u bestelde artikelen te leveren. In een enkel bijzonder geval kan het echter voorkomen dat een artikel of bestelling onverhoopt toch niet leverbaar is. U wordt hiervan zo snel mogelijk door ons op de hoogte gesteld.

  • Uitzondering op bezorgen

Er geldt een uitzondering voor grote huishoudelijke artikelen die kunnen bezorgt worden. Hieronder vallen wasmachines, drogers, koelkasten en vaatwassers maar ook de grotere fornuizen en zware afzuigkappen. Afhankelijk van de grootte van het artikel kunt u telefonisch een bezorgafspraak maken en kiezen voor extra services. Voor artikelen met beperkte afmetingen en gewicht, bijvoorbeeld een kookplaat, kunt u geen bezorgafspraak maken. Deze kunnen worden afgehaald. Bij de grote huishoudelijke artikelen zelf staat aangegeven of er een afspraak van toepassing is.

Als u tijdens het plaatsen van de bestelling op de pagina ‘Installatie- en bezorgservice’ komt, kunt u kiezen voor de standaard bezorgservice of installatie op locatie. De standaard service is gratis. Voor de installatie op locatie betaalt u € 15,95. Daarnaast kunt u, afhankelijk van het gekozen apparaat, extra services bestellen zoals het verlengen van de water- of afvoerslang of het omdraaien van de koelkastdeur.

Nieuwsbrief

Onze winkel

Onze winkel

Herenweg 16, 3648 CJ Wilnis